Джина Стоева спечели с танци в Сървайвър


Джина Стоева спечели с танци в Сървайвър

15510

В поредния епизод на рейтинговото риалити шоу “Сървайвър” чаровната Джина Стоева попадна в страстна близост с един от атрактивните си съплеменници – Жоро Стриптийзьора. Това се случи по време на най-разтоварващата игра до момента – изпълнение на местни карибски танци.

Като истински професионалист Джина се представи блестящо и стигна безпроблемно до финала на състезанието. Там тя се съревноваваше с Жоро Дренски и Жоро Костадинов. Изключително пластична и ефирна, с много чувство и грация, гласовитата русенка показа едно истинско танцово шоу на останалите от племето Дрейк и на тричленното жури. Танцувалните й умения се дължат на години упорити тренировки в клуб за ирландси танци, както и персонално при прочутия Алфредо Торес, който дори се снима в неин видеоклип.

В разгара на ритмите гласовитата певица се озова в ръцете на Жоро Стрийптизьора, като сластно го обгърна с ръце и крака. Опасната близост предизвика бурните овации на присъстващите, а Джина и Жоро истински се забавляваха.

По-наблюдателните забелязват, че Жоро Стрийптизьора присъства на обложката на последния албум на Джина – “Изкушение”. Фотосесията там също е изключително провокативна, като според запознати табута в позите не е имало. Запитана какви са отношенията й с мускулестия танцьор, Джина отговаря с усмивка: “Познаваме се отдавна, чувствам се добре в компанията му!”.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички