Емануела: Развалих годежа си!


Емануела: Развалих годежа си!

10552

Емануела преживя още едно любовно разочарование.

Няколко месеца след като хвърли бомбата, че ще се омъжва, поп-фолк певицата сподели през "Уикенд", че се отказала да минава под венчилото. Изпълнителката на "Късаш ми нервите" е развалила годежа с любимия, тъй като не искала да живее извън родината си.

"Той замина за Испания. Там се е установил с цялото си семейство. Имат бизнес в страната и няма как да изоставят всичко. Много трудно беше да се разделим, защото нямаше как. Аз лично не мога да се преместя в Испания. Тук са близките ми, приятелите, имам кариера. Как да зарежа всичко това", споделя с тъга Емануела и допълва, че раздялата все пак не била окончателна. "Може пък отново да се съберем, нищо не се знае", проронва певицата.

Сватбата й беше предвидена като пищно тържество с огромен брой гости за януари, но 31-годишният "младоженец" поднесъл неприятната изненада. Настоял двамата да живеят в Испания, за да може той да участва в семейния бизнес.

"Не сме се карали. Разделихме се като бели хора. Той постоянно ми се обажда, пита ме как съм, имам ли нужда от нещо. Липсва ми и той, и родителите му. Майка му щеше да ми купува сватбената рокля. Тя много ме харесва, както и баща му, който е испанец.  Татко му казва, че имам характерните черти на тамошните жени", откровеничи Емануела.

Изпълнителкат отрича появилия се слух, че вече има друг мъж до себе си. Твърди, че с 20-годишния футболист Борис Папазов нямат интимни отношения.

Двамата били само приятели.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Любо Киров - "Ново сърце"

Видео


Албуми


Любо Киров - "Ново сърце"

Скоростта, с която Любо Киров разпродава концерти в огромни зали и създава нова музика, е завидна.През последните...

Най-четени новини


виж всички