По-малко от седмица преди Никулден, темата на "Щипка сол" ще бъде рибата.
Гост в студиото ще бъде Галена. Поп-фолк певицата ще разкаже пред Силвена Роу какво обича да приготвя най-много в кухнята и ще разкрие как прекарва сутрините си.
Менюто, което ще приготвят двете дами, включва средиземноморска салата с пъстърва, сьомга със зеленчуци в плик и печени сини сливи с ядки.
Предизвикателството пред водещата ще бъде отправено на брега на един от най-красивите язовири в България – Доспат. Там шефът ще се впусне в състезание за най-бързо филетиране на риба. Преди това обаче на Роу ще се наложи да хвърли въдица в язовира.
Ще бъде ли най-бърза Силвена и ще ѝ хареса ли доспатската пъстърва, приготвена на камък, зрителите на bTV ще разберат от 18.00 ч. тази събота, 30 ноември.
Рибено меню с Галена в Щипка сол
4631
Коментари