Румина, Емануела и Ивена рекламират боя за коса


Румина, Емануела и Ивена рекламират боя за коса

4895

Атрактивните поп фолк изпълнителки Емануела, Ивена и Румина получиха специална покана да участват в реклама на боя за коса „Visage”.

Сексапилните певици на "Ара Мюзик" и "Диапазон Рекърдс" представят предимството на българската козметична марка в три рекламни аудиоспота.

Сексапилните фолкдиви бяха предпочетени заради цвета на косата си, съответно черен, червен и рус.

Всяка от чаровните певици рекламира съответната боя в отделен аудиоклип.

Емануела представи предимствата на катраненочерната боя. Изпълнителката на набиращата все по-голяма популярност песен “Мили мой, ангел мой” бе много развълнувана след записите. “Много бързо се справих с рекламата. Беше ми адски приятно. Най-забавното беше, че ме избраха да представя черната боя. Всъщност малко хора знаят, но аз съм блондинка под прикритие.”, заяви в типичния си шеговит стил ефектната Емануела.

Ивена бе избрана да рекламира огненочервените нюанси. Сексапилната певица на “Стаята” бе много доволна от участието в аудиоспота. “В момента аз съм единствената червенокоса фолк певица и много се радвам, че хората от фирмата са ме забелязали и са предпочели аз да представя боята. За първи път участвах в радиореклама и ми бе много интересно. Надявам се да съм се представила добре”, сподели хубавата Ивена.

Блондинките бяха достойно презентирани от Румина. Изпълнителката на актуалния хит “Нека позная” беше много доволна, че точно тя е предпочетена сред многобройните русокоси дами в попфолка. “Повечето ми колежки са руси. Това очевидно е най-предпочитаният цвят коса в нашия жанр. Радвам се, че аз бях избрана сред всички и се надявам да съм оправдала очакванията, рекламирайки продукта по най-добрия възможен начин.”, разказа дългокраката Румина.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички