Шевчет изневери на Бони с Албена


Шевчет изневери на Бони с Албена

4492

Едно от най-хитовите предложения за сезона е звездният дует на изпълнителката на "Диапазон Рекърдс" Албена и балканската звезда Шевчет. Съвместният проект, съчетаващ рап, регетон и етно ритми, носи заглавие “Сделка или да”.

От броени дни зрителите на "Фен ТВ" могат да се насладят и на атрактивното видео към песента. Сюжетът напомня високоскоростен холивудски екшън.

За заснемането на клипа талантливият Шевчет долетял специално от Германия. “Бях много щастлив, че мога да си партнирам с певица като Албена. Тя има неповторим глас и е истинско удоволствие да се работи с нея.”, не пести суперлативи за българската си колежка Шевчет.

Атрактивното видео на “Сделка или да” е заснето в изцяло в София. Екипът прекарал два часа на софийското летище, където бяха заснети част от кадрите. Движението било спряно за известно време, а всички пътници на терминала “Пристигащи” били силно любопитни към изпълнителите и тяхната работа. Освен столичната аерогара снимките са осъществени и в 4-звездния хотел "Феста Барчело". Други кадри са правени и в гараж.

Албена и Шевчет сменят няколко ефектни визии по време на снимките.

Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, а оператор – Крум Първанов.

Още от Поп фолк


Mysound.bg
Реклама

Галерия


Judas Priest - "Invincible Shield"

Видео


Албуми


Judas Priest - "Invincible Shield"

Точно 50 години след издаването на дебютния си албум, Judas Priest доказват на света, че за рока няма възраст....

Най-четени новини


виж всички