Алисия разигра предновогодишен екшън с неверния си мъж Валери Божинов.

Поп-фолк певицата хвана футболиста на тясно с две мацки и приятеля му Благой Георгиев в хотелския комплекс "Царско село" край София. Мястото е любимо на по-шавливите семейни футболни звезди и на родните бизнесмени, които водят сексуалните си завоевания в китните къщички, далеч от хорските погледи, припомня "Нощен Труд".

"Алисия дойде с приятелката на Благой - Христина, към 3 часа през нощта. видяха къде са паркирани колите на футболистите и затропаха по вратата на вилата. Явно Валери е видял кой ги търси и скочи през прозореца. Но Алисия го пресрещна и стана скандал", разказват пред вестника свидетели на екшъна.

След заплахите на певицата, че повече не иска да го види, футболистите успели да спасят отново отношенията с любимите жени. В новогодишната нощ те кротко вдигали наздравици с Христина и Алисия в заведение в Сандански.

Ден след празненството - петък, Алисия замръкна с приятелка в столичния "Планет клуб". На съседно сепаре по женски се забавляваше и лятната забивка на Божинов - палавата плеймейтка Златка Райкова.

"Няма какво да деля с Алисия. Щастлива съм с моя приятел Благой. Тя да му мисли с такъв мъж като нейния. Само не разбирам защо се унижава да го преследва. Да го остави да си чупи главата", коментира пред изданието Златка.