Цветелина беше специален гост на предиобедното шоу на TV7 "Усещане за жена" в първия работен ден за 2014-а.

Поп-фолк певицата сподели с водещата Гергана Стоянова защо няма брак с половинката си, как се е запознала с гуруто Джон Кехоу и как прави бабината баница с праз и ориз.

Цветелина живее с партньора си от 16 години и имат син – Лъчезар, на 12 години и половина, но са единодушно срещу брака. "Булка не ми се искаше да се видя, защото съм пяла на толкова сватби и на такива неща съм се нагледала, че като че ли бракът се разпада още на първия ден", сподели тя. "Пък и съм преживяла емоцията на сватбата многократно. Ние с мъжа ми се шегувахме, че първо имаше 10-годишен срок да ме върне на майка ми, а до 20-та ни годишнина ще се изпитваме ставаме ли за брак. Остават ни още 4 години”, пошегува се изпълнителката.

Освен музиката, нейната голяма страст е психологията и особено теорията за позитивното мислене – учението на Джон Кехоу. Тя разказа в студиото как се е запознала с гуруто Кехоу на един негов семинар в София преди 3 години. "Подариха ми билет за семинара, а моя приятелка сподели с издателя на Джон Кехоу, че пиша стихове. Тогава самият Кехоу ми каза, че съм длъжна да издам книга и аз го послушах”, разкри Цветелина.

Психологията е страст на певицата още от гимназията, когато шестици в бележника е получавала основно по музика и психология. Тя се е дипломирала с тази специалност през миналата година, но иска да продължи да се развива. Музиката пък е нейното спасение и в най-тежките моменти: "Дори когато баша ми почина, аз отидох да пея, защото сякаш музиката преобразува негативната енергия". Тя сподели обаче, че в началото на кариерата си съвсем не е искала пеенето да ѝ става професия. "Пеех от 8 клас и като завърших, бях толкова изморена, че исках да пея между другото, а да уча и работя нещо друго. Явно обаче съдбата ми е била отредила друго. Славата дойде бързо и малко ме затвори, дори ме уплаши. Но си бях казала, че няма да ѝ се дам”, спомня си изпълнителката.

За финал на предаването Цветелина, заедно с водещата Гергана Стоянова и готвачът шеф Петров, приготви баница с праз и ориз по стара семейна традиция от баба си.