Галена направи невероятно шоу на Морска гара в Стария Несебър през уикенда.

В типично свой стил поп-фолк певицата не спря да флиртува с клиентите на CLUB 66 (www.club66bg.com), като ги забавляваше с непрестанни шеги и закачки в паузите между песните.

Освен всички свои хитови парчета, тя не пропусна да изпълни - при това няколко пъти!, и станалото култово парче - “Палатка” на Константин, Илиян и Борис Дали, като включи и гости от публиката за импровизацията на клипа. Кулминацията на купона обаче бе уникалното изпълнение на Галена с барабаните. Тя показа завидни умения, боравейки с палките, и беше аплодирана дълго и бурно от посетителите.

Не по-малко изненадваща се оказа и визията на красивата певица. Тя изгря като блондинка в заведението и получи одобрението на феновете. Изпълнителката демонстрира изключителни форми в уникална рокля, която бе далеч над нивото на стандартното за поп-фолка облекло. Галена наистина показа стил и тяло. Тя направо "срази" публиката и създаде толкова настроение, че задържа клиентите в клуба до първите слънчеви лъчи.

Емануела обещава ще пръсне страшно много сексапил в "CLUB 66" на 6 август, защото е решила, че 10-е хиляди камъка Swarovski, греещи в луксозната дискотека, допълнително ще възбуждат настроението й за купон в петък вечер, донесоха организаторите.