Слушателите на радио "Nova" избраха победителя в състезанието за диджеи "Get Famous" на живо в претъпкания клуб "Culture Beat" в София снощи.

Името на заслужилия късметлия е DJ Pastore.

DJ Pastore e всъщност Румен Кисимов, на 27 години, от София. Той е почитател на олдскуул миксирането и призна пред организаторите, че според него голяма част от популярността на диджеите се дължи и на връзката им с феновете при сет на живо. Освен класически хаус микс с фънки, диско и дори рок тракове, призьорът показа артистичност и през целия си сет поддържаше непосредствен контакт с публиката в заведението.  

Това му спечели цели 33 гласа повече от конкурента му на финала - DJ Emil K, и го превърна в победител в успешната промоция "Get Famous".

Освен шанса неговият сет да се чуе по любимото му радио, DJ Pastore получава и професионални слушалки "GRADO 60" от Топ аудио-видео дизайн.

И двамата финалисти показаха, че могат да се справят отлично и на жив микс и че избирането им от всичките 240 кандидата не е било случайно.

Следете www.radionova.bg и слушайте "Nova", за да не пропуснете сета на DJ Pastore, който ще прозвучи на 101.7 FM съвсем скоро.