Димитри Фром Перис (Dimitri From Paris) застава зад пулта в столичния клуб "Ялта" на 25 април.

Сетът на знаменитото френско конте е в рамките на традиционните партита "Discotheque" в афиша на популярното заведение, форсирани от самия Джими Съмървил миналия месец.

Димитри Фром Перис е категорично сред най-харесваните и търсени диджеи и продуценти в последното десетилетие.

Майстор на т.нар. диско хаус, той комбинира в звученето си не само тези два стила, а експериментира още с лаундж и всевъзможна електроника изобщо, джаз, соул, фънк и дори самба. Чисто новият му албум - "Night Dubbin'", излезе официално на 14 април.
 
Гостът е любимец на Хю Хефнър, оттук и автор на няколко специално записани специално за "Playboy" албуми. Сред неговите фенове са и редица световнопризнати дизайнери, затова редовно е канен да миксира за "Шанел”, Жан-Пол Готие и "Ив Сен-Лоран".

Правил е ремикси за оригинали като Бранд Ню Хевис, Бьорк, Ню Ордър, Кардиганс, Джеймс Браун и гранда на джаза Куинс Джоунс.

Мадона (Madonna), която ще видим това лято и у нас, удостои Дмитри да открие шоуто й в Париж неотдавна.

Той е сред малкото носители на престижната награда на френското правителство – Рицар на изкуствата. Но е първият диджей, почетен с подобен орден. 
 
Маестрото на хауса издава в каталога на "Defected", лейбъл за най-стойностната хаус музика. Автор е на два албума и  няколко компилации.

Заради дебюта си от 1996 - "Sacrebleu", е обявен от сп. "Миксмакс" за ново лице N 1 на електронната сцена.

Предишната изява на Димитри в България бе в рамките на серията "Masters Of Sound", организирани на същото място.

Билетите за настоящия сет могат да бъдат закупени от мрежите на "Еventim" и "Ticketstream", като и от "Белия бар" в "Ялта".