На 23 март, на сцената на столичния клуб "Escape", пристига DJ Premier, заедно с едно от най-горещите нюйоркски емсита Blaq, по покана на "Блок Ентертеймънт".

Това ще бъде първо гостуване на популярния диджей в България.

По този повод, организаторите на събитието се ангажират със събирането на демо-записи на български изпълнители, които след лайва в понеделник да бъдат предадени лично на DJ Premier.

Всички, които проявяват интерес към инициативата, могат да занесат своите записи на ул. "Юрий Венелин" 1 в София - в магазин "Blok".

DJ Premier или Primo е основна движеща сила в хип-хопа, още от появата си в края на 80-е. Малцина са продуцентите, с които той си оспорва мястото на най-влиятелен продуцент и майстор на хип-хоп музиката от 90-е до днес, а стилът му е изключително характерен.

Специализираните издания продължават да го нареждат сред първите 5 на най-великите рап бийтмейкъри и продуценти на всички времена.

Билети за купона с DJ Premier може да намерите в мрежата на "Ticketstream". Цената им на предварителна продажба е 17 лв. В деня на концерта те ще струват 25 лв. Началото е в 22 часа.