Роджър Санчес (Roger Sanchez) пристига за пореден път в България.

Грандът на електронния саунд ще пуска в столичния клуб "Ялта" на 20 март.

Българските ценители ще чуят най-новия му сингъл, който излезе през октомври - "Bang That Box", с участието на Тери Би. Парчето е поредното предизвикателство към световната клубна сцена.  

Диджеят издаде поредната си компилация "Release Yourself Volume 7" миналото лято, осъществи и най-успешния си сезон на Пача, Ибиса, и спечели номинации за 2 престижни диджей награди.

Парти иконата обещава отново да разтърси София с наелектризиращ  бийт и затрогващи мелодии. Комбинация, превърнала се в негова запазена марка и изстреляла го в звездна орбита отдавна.

„Най-важното за мен е да усещам хората на дансинга. Винаги се опитвам да се докосна до емоциите им и да изградя връзка с тях, за да  мога да споделя с всички това, което ме вълнува. Силната ми връзка с феновете и тяхната отдаденост ми позволяват истински да се разгърна”, споделя носителят на "Грами" ("Grammy").Той получи престижната награда за най-добър ремикс заради "Hella Good" на Ноу Даут през 2004.

Обличал е в клубни дрехи парчета на Майкъл Джексън, Анастейша, Даяна Рос, Шик, Бейбифейс, Ем Пийпъл, Баша, Соул Ту Соул, Инкогнито, Мадона, Кайли Миноуг, Алиша Кийс, Джамирокуай.


Не по-малка е популярността му напоследък като продуцент на Дейвид Вендета и пробивните сингли "Unidos Para La Musica" и "Love To Love You Baby".

Санчес завихри фиеста в рамките на „SOLAR 2008”, Cacao Beach, миналия август.

Билетите за задаващото се парти вече се продават на цена от 20 лв. в мрежите на  Еventim и Ticketstream, като и на "Белия бар" в "Ялта".