Франк Хийли от Бенедикшън (Benediction) изпрати до българските си фенове, чрез колегите от "Тангра Мега Рок", следното съобщение:

"Тъкмо се прибрахме от турнето. Искам да използвам вашето радио, за да благодаря от името на Бенедикшън  на всеки един от хората, които присъстваха на шоуто в София. Мислехме, че миналогодишната ни визита в страната ви е любимият ни концерт, но се оказа, че грешим!!! Бе истинска чест да свирим в зала, пълна с хора, които считаме за наши близки приятели. Именно така се чувствахме - все едно се срещнахме със семейни приятели. Това категорично бе най-доброто шоу от цялото ни турне.

Надяваме се да успеем да изнесем концерт по случай 20-ия ни юбилей през 2009 в любимата ни страна - България! Дано тогава да имаме възможност да се срещнем на спокойствие в някой клуб след шоуто, вместо да се налага да бързаме, както се получи сега. Ние, Бенедикшън  , искаме да изразим любовта и уважението си към Бенедикшън  . Никога няма да забравим подкрепата и любовта, която вие ни дадохте!

Благодаря ви,
Франк"

Припомняме, че Бенедикшън, заедно с Холи Моузес и Номинон, изнесоха концерт на 17 октомври в столичния клуб "Blue Box".