Следпразнично от утре, 22 април, феновете на Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation ще могат да се сдобият със специален пакетен билет от 30 лв. за шоуто на дет метъл агитката на 8 май в клуб "Blue Box".

Той ще включва безплатен превоз до Ловеч и обратно за 9 и 10 май от „Ловеч Парти Фест“.

Както е известно, в тези дни от ежегодния фестивал ще се изявят Bonfire и Kingdom Come (9 май) и Светльо от Хиподил и Dokken (10 май).

"АРТ БГ" призовава желаещите да гледат както брутален дет метъл в София, така и класически хард рок в Ловеч да побързат, тъй като местата са ограничени –  предвидени са точно три автобуса или общо 150 места. Билетите, важащи за Ловеч, ще могат да бъдат закупени в мрежата на "Eventim" и неговите партньори.

Автобусите, обозначени със специални табели, ще отпътуват на 9 май точно в 13:00 ч. от паркинга пред Националния стадион „Васил Левски“ и ще тръгнат обратно от Ловеч за София на 10 май вечерта, веднага след изявата на Dokken.

За да заемат своето място в един от трите автобуса, метъл феновете ще трябва да пазят своя билет от концерта на Vital Remains и да го покажат на представител на "АРТ БГ" в деня на заминаване, който ще ги настани в един от трите автобуса.

Безплатният превоз до Ловеч за посетителите на Vital Remains се осъществява в партньорство с  метъл бара на София "The Black Lodge" (бул. "Ал. Стамболийски" 34, София).

Vital Remains, Order of Ennead и Tribulation са в клуб "Blue Box" на 8 май от 21 ч. - веднага след концерта на Драгомир Драганов в подкрепа на дебютния му солов албум „Алтер Его“ от 19 ч.

За повече информация отиване и връщане Ловеч:
тел. 02/847 20 28
Лице за контакт: Пламена Димова