Двама късметлии ще имат възможността да се срещнат със Сабина Класен и групата й Холи Моузес (Holy Moses) преди шоуто им в България.

Ето какво съобщение са получили колегите от "Тангра Мега Рок" от самата група:

"В чест на Холи Моузес - най-шумната и дива предвождана от дама траш метъл група на света, фен клубът "Holy Moses Bloodbound" организира следния конкурс:

На всеки един от концертите от предстоящото турне на Бенедикшън, Холи Моузес и Номинон, двама от вас ще бъдат допуснати до шоуто като специални гости на Холи Моузес, ще се срещнат лично с групата и ще получат картичка с автографи и лепенка.

Какво трябва да направите ли?

Имате ли ваша снимка с фланелка на Холи Моузес на Хималаите, пред "паметника" в градинката пред НДК или на друго необичайно място? Снимали ли сте Сабина и момчетата на концерт? Имате ли татуировка на Холи Моузес по тялото си? Ако отговорът е да....

...изпратете ни най-добрите си снимки - било то с групата, с фланелка или татуировка, на следния адрес: Alexandra.lahaije@gmail.com

Двама от вас ще печелят на всеки концерт! Разполагате с една седмица!!!"

С други думи, ако желаете да се здрависате със Сабина и Холи Моузес преди шоуто им с Бенедикшън в клуб "Blue Box" в София на 17 октомври, действайте!