Броени часове остават до концерта на Хагард (Haggard) и Ексайтър (Exciter) в клуб "Blue Box" утре – 20 ноември, в който участие ще вземат още Римембър Туайлайт и Балканджи.

Снощи вокалът на Ексайтър Кени Уинтър пристигна в столицата, за да изтегли в новия метъл бар “The Black Lodge” имената на победителите в съвместната игра на "АРТ БГ" и заведението. Петима щастливци, отговорили правилно на въпрос за Ексайтър, ще посетят безплатно шоуто утре. Те получиха и автограф от Кени, както и възможността да се снимат с него за спомен.

Днес към Кени Уинтър ще се присъединят и останалите траш маниаци от групата и ще посетят кръчма и клуб "Маската" в Студентски град, София. Там те ще опитат от специално приготвено за тях българско меню и ще раздават автографи на най-запалените траш фенове.

Точно в 18 ч. утре на сцената на клуб "Blue Box" ще излязат момчетата от Балканджи, които ще представят пред публика парчета от най-новия си концептуален албум, озаглавен “Змей”. Той ще излезе на пазара до края на годината.

След сета на Балканджи стените на клуба ще бъдат разтресени последователно от немската фолк метъл агитка Римембър Туайлайт, траш ветераните от Ексайтър и накрая – симфониците Хагард,

Жадните си гърла след концерта метъл феновете ще могат да успокоят в клуб “The Black Lodge”, където ще бъде и официалното афтърпарти на Ексайтър.