За дългоочакваното шоу на Крематори (Crematory) на 27 септември в София за първи път в столичната зала "Христо Ботев" ще бъде използвана революционна озвучителна система.

С нейна помощ се очаква да бъде постигнат звук с първокласно качество, съобщиха организаторите от продуцентска компания "Арт БГ".

Почитателите на немските готик метъли  ще могат пълноценно да се наслаждават  на убийствения саунд на групата благодарение на специална "High Definition"-система, осигурена в партньорство с "5’s Lights".

Специалният софтуер на системата дава възможност положението на озвучителните тела да се изчисли така, че звукът в цялата зала да бъде еднакво интензивен и чист – както пред сцената, така и до последните редове на трибуните, за да останат доволни и най-взискателните фенове.

„Очакваме с голям интерес първото ни участие в България. Имаме информация, че българската метъл публика е многобройна и наистина невероятна“, сподели Маркус Юлих, барабанист на Крематори.

Напомняме, че в деня на шоуто, на сцената ще излязат и българските дет метъл банди Ривендж Проджект и Хипербореа, които ще нажежат атмосферата в залата за излизането на хедлайнерите.

Организаторите предвиждат още много изненади, които ще станат ясни в навечерието на самия концерт.