"ABV Pro" информира всички фенове, които ще посетят концерта на Съркъл Ту Съркъл (Circle II Circle), Manticora и Burning Black на 17 май (неделя), че шоуто ще се проведе в рок клуб "Болярка" в София, а не както беше предварително обявено в клуб "Blue Box".

Адресът на клуба е бул. "Тотлебен" 85-87 (от лявата страна на булеварда в посока Княжево, малко преди кръстовището с бул. "Акад. Иван К. Гешов").

"Заповядайте да се забавляваме заедно на това събитие за истински метъл ценители и се възползвайте от уникалния шанс за близка среща със Зак Стивънс и компания. Не на последно място  - не пропускайте шанса да насладите на богатия избор на бира и перфектната рок атмосфера, предлагани от клуба.

Побързайте да се сдобиете с пропуски за шоуто, тъй като местата са ограничени! Билети все още могат да бъдат закупени във всички обекти от мрежата на "Eventim", верига магазини "Germanos", магазин "О.Ч.З." в София, както и онлайн. Закупените до момента билети важат без презаверка", приканват още организаторите.