Официално подгряващо парти за концерта на Austere, DImholt и Zima предстои в магазина за крафт бира Nosferatu, в което е предвиден и своебразен Мийт & Грийт.

EventEase и Nosferatu Craft Beer Shop канят всички фенове да се срещнат с музикантите от бандите, които ще участват в концерта, в култовия магазин и бар за крафт бира Nosferatu. Той се намира в самото сърце на столицата - на бул. "Патриарх Евтимий" 28.

Събитието ще се състои този вторник, 24 септември, при вход свободен. Не се изисква притежание на билет за концерта. Купонът започва след 17.00 ч. и на мястото ще звучи подбрана музикална селекция, а компания ще ни правят самите австралийци от Austere - Tim Yatras и Mitch Keepin, както и някои от момчетата от родните банди. Освен приятелска среща с музикантите, ще има и много студена бира, възможност за дълги разговори и снимки.

Тематично бифорпарти в страхотната атмосфера на Nosferatu ще е своеобразна подготовка за това, което предстои в Mixtape 5 на 26 септември, четвъртък.

В други новини, съставът на Austere  се допълва от Paolo Bruno от бразилската блек банда Thy Light, който ще свири на китара.

Билети за концерта все още има налични и се продават онлайн на https://bit.ly/AustereSofia и в магазини "На тъмно".