Потвърдиха второто гостуване на Сепултура в България.

Ето и официалното съобщение от организаторите на концерта:

"След клането, спретнато наскоро от Бенедикшън и Хоули Моузес, "Тангра Мега Рок" и "Re-Act Music" с гордост обявяват следващото си съвместно начинание:

Сепултура (Sepultura) на живо в София!

Концертът на легендарната бразилско-американска група ще се състои на 6 февруари (петък) в клуб "Blue Box" като част от задаващото се турне на квартета в подкрепа на новия му студиен албум "A-lex".

Билетите за шоуто на Андреас Кисер, Пауло Джуниър, Дерик Грийн и Жан Долабела тръгват в продажба от днес в търговските мрежи на "Eventim.bg" и "Ticketstream.bg" в цялата страна (т.е. в магазини като "О.Ч.З." и "Orange" в София, национални вериги като "Office 1 Superstore", "Пикадили", "Germanos", "М Свят", "На тъмно" и др.

Цената на първите 100 "безценни хартийки" ще е 30 лв., следващите ще струват 35 лв., а в деня на концерта ще можете да се сдобиете с билет срещу 40 лв.

Продажбата ще бъде преустановена при достигане на 730 билета! Останалите 70 места в клуб "Blue Box" ще бъдат предназначени за акредитираните журналисти и фотографи, както и за VIP гостите за третия рожден ден на "Тангра Мега Рок".

Подробности за световноизвестната група, която ще придружава Сепултура в София и на цялото им европейско турне, както и началният час на шоуто ще бъдат оповестени в най-скоро време."