Организаторите на концерта на Криейтър, който ще се състои в началото на идната година в София, разпространиха следното съобщение до медиите:

"Уважаеми фенове на екстремната музика!

"Most Of Evil Music" има удоволствието да ви представи легендарната траш метъл група от Германия - Криейтър (Kreator)!

След 16 години те се завръщат у нас по-силни от всякога. С чисто нов албум и DVD, бандата ще щурмува Европа, като част от това турне е и България! Концертът ще се проведе на 08.02.2009 в зала "Универсиада" в София и е с начален час 19 часа.

Криейтър обещават незабравимо шоу за българските фенове, което ще оправдае на 100% чакането през годините. Двучасовият сетлист ще включва хитове както от старите им албуми, така и нови, от предстоящия “Hordes Of Chaos”, чийто официален релийз е на 19 януари 2009.

Специални гости на концерта ще са добре познатите на метъл кор феновете Калибан, Имърджънси Гейт, както и Елувейтай - група, която съчетава в своята музика автентични келтски фолк елементи с мелодичен дет метъл.

Билетите за концерта вече са в продажба чрез магазин "0.4.З" и мрежата на "Eventim" на цена от 35лв, предварителна продажба, и 45 лв. в деня на концерта.

Очаквайте още много новини свързани с предстоящия концерт!"