Промо билетите за съвместния концерт на Содом и Грейв Дигър у нас са на привършване.

Ето и подробностите за шоуто от самите организатори от "Art BG":

"Първите 500 билета на цена 30 лв. за шоуто на метъл машините Содом (Sodom) и Грейв Дигър (Grave Digger) в зала “Христо Ботев” на 7 февруари 2009 ще свършат всеки момент. След изчерпване на промоционалната серия, цената за шоуто на световноизвестните банди се вдига на 35 лв., а в деня на събитието – на 40 лв.

Специалното участие на Содом, които разцепиха мрака на столичния стадион “Академик” в зората на демокрацията у нас с посещаемост от 12 хиляди истински метъл фенове, ще превърне концерта в едно от най-запомнящите се събития за българската музикална сцена още в началото на заформящата се като много силна концертна 2009. Грейв Дигър пък идват за първи път у нас в рамките на турнето в подкрепа на новия си албум “Ballads of a Hangman”.

Организаторите са подготвили множество брутални изненади за феновете на Содом и Грейв Дигър, между които атрактивно дарк шоу в деня на концерта. Повече подробности ще бъдат разкрити съвсем скоро...

Билети за концерта могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, онлайн на адрес Eventim.bg, от “О.Ч.З.”, “S.M.F. Music Hunter”, “Photosynthesis”, магазини “Германос”, супермаркети “Пикадили”, Вестникарска група България, “М-Свят”, “Orange Center”, “USIT Colors” и всички партньори на "Eventim" в цялата страна."