Мария Илиева представи новия си сингъл "100 причини"

Видеото може да бъде видяно тук: https://youtu.be/yOitVp1ALH4, а песента е достъпна във всички дигитални музикални платформи. "100 причини" е плод на интересна колаборация между Мария Илиева, Прея и скандинавския автор и продуцент Martin K, работил с Jessie J, Lionel Ritchie и Sugababes. Тримата се събират за творческа сесия по покана на "Вирджиния рекърдс" и създават песента за броени дни. 

Режисьор на впечатляващото видео е Виктор АнтоновРик, а за хореографията се погрижи Милен Данков. Заснето е в № 1 клуба за нощни забавления в столицата. Освен блестящата визия на Мария, в него ще видим и едно намигване към 80-тарската пънк култура.

"100 причини" е името и на лятното турне на Мария Илиева, билетите за което са вече в продажба в мрежите на Eventim и Grabo.bg. "Много се вълнувам, че след тази серия от баладични песни, които имах нужда да изпея и представя, идва време за бърз сингъл, който носи много енергия и добро настроение - споделя Мария Илиева - Идва точно навреме за лятното ми турне и се надявам да го пеем заедно с публиката в летните театри на Стара Загора, Варна, Пловдив, Русе и Плевен! Давам ти 100 причини да се бъдем добре, ела, умножи ги по две!"

След успеха на обиколката "Любов" в края на 2023 г., Мария залага на концерти на открито в летните театри в страната, като ще посети и градове, които миналата година не бяха част от турнето ѝ. "По време на миналогодишното турне се уверих отново, че хората, които харесват моята музика, са хора, които и аз харесвам - признава Мария - Това ме радва безкрайно и е най-големият комплимент за всеки артист! Аз и бандата имаме поне 100 причини да чакаме новите ни срещи с публиката с нетърпение!"

Музикантите до Мария Илиева са Георги Янев - китара, Мартин Ташев - тромпет и вокали, Васил Вутев - барабани, Емилио Мархолев - бас, Александър Васев - пиано, Владислав Мичев - тромбон и трио Тринити - беквокали.

YouТube: Maria Ilieva