За всички нощни птици Spirit Of Burgas предлага единичен билет *след полунощ* на цена от 40 лева, информираха организаторите на фестивала. 

Първият гост на Solar Dance Arena на 27 юли ще е резидентът на клуб "Ялта" и на Solar – българският  талант, показвал многократно, че не отстъпва по нищо на чуждестранните си колеги – DJ Juan Alvarez.

Той ще се появи зад пулта точно в 1.15, за да подгрее публиката за визитата на най-известното транс трио - Above&Beyond.

За всички нощни птици фестивалът предлага единичен билет *след полунощ* на цена от 40 лева.     

За признанията и успехите на тримата симпатяги може да се говори много, но достатъчно е да се спомене, че са единствените, спечелили два пъти наградата Essential Mix Of The Year за 2004 и 2011, както и 8-мото им място в Тор 100 на най-добрите диджеи в престижната класация на DJ Mag за 2012. Майсторството си зад пулта на Solar Dance Arena те ще покажат в разбиващ 2-часов сет, който ще приключи в 4 часа след полунощ.

Веднага след тях парти щафетата ще поеме едно от най-значимите имена на електронната сцена - Paul Oakenfold. Той е определян като най-влиятелния диджей в света от най-престижните медии и е записан в Книгата за рекордите на Гинес именно с тази своя титла. Номинираният два пъти за Грами артист е една жива легенда, която за последно видяхме в България като подгряващ диджей на концерта на Мадона (Madonna) в София, но за първи път  феновете на електронната музика ще имат честта да посрещнат изгрева с него на черноморския бряг.

Втората фестивална нощ на Solar Dance Arena ще започне в 1.15 часа с дръм- ен-бейс иконата Andy C. Родните фенове още помнят заряда на партито, което спретна преди две години отново на Spirit Оf Burgas. Самият Andy C обяви това свое участие като „най-силното си събитие за 2011”, а очакванията на всички са, че тази година ще е още по-велико.

Веднага след него в 2.45 часа на Solar Dance Arena ще се появи австралиецът, който покори света, променяйки разбирането за лайв музика – Dub FX (на снимката).

Изпълненията на феноменалния бийтбоксър представляват умела комбинация от бийтбокс, дъб, реге, хип-хоп и дори дръм енд бейс. Именно проводници на последния стил у нас са момчетата от H.M.S.U., които заедно с Balkansky, High Roll и Basscatz & Slim ще закрият по изгрев слънце шестото издание на Spirit Of Burgas.