Спенс чака второ дете, научи репортер на "Шоу".

Закъсалият за пари рапър напоследък се цани като водещ на секс шоута, одумват го негови колеги.

Станислав Найденов, както е истинското име на музиканта, не е женен, но живее на семейни начала с половинката си от много години, като връзката им била доста отворена, разкриват запознати. За Спенс се знаело, че има много забивки с мацки от нощните клубове и Интернет-сайтовете, а жена му преди време му изневерявала със сексапилния перкусионист Калин Вельов. Но сега всичко това останало в миналото и двамата очаквали втората си рожба.

Спенс разочарова много от своите колеги напоследък с непостоянния си характер и многобройните си обещания за нови песни, съвместни сценични изяви и те поголовно го изоставяха като музикален продуцент и партньор. Така той се самоизолира от музикалната сцена и работи само с рапъра Криско в момента.

Двамата бичат халтури към верига от клубове, собственикът на които се спряга за любовник на певицата Мария Илиева. Тези участия обаче не са достатъчни да напълнят бюджета на бъдещия татко.

Затова миналата седмица музикантът бе засечен да води скандално секс шоу - "Мис Дупе", като видимо му личеше, че изпитва неудобство и се срамува от изявата си.