Броени дни остават броени дни до най-голямото събитие за музика от цял свят, организирано от ветераните на уърлд/етно сцената у нас - "Global Vision Circle".

В столичния парти център "4 км" на 9 април ще усетим ритъма на Земята, идващ от Африка, Южна Америка и Азия, от Бразилия, Индия, Куба, Ямайка и Балканите.

За пореден път "Global Vision Night" събира в рамките на една вечер целия музикален потенциал на организацията – седемте диджеи на организацията, Dancing Angel, Dharba, Africandro, P6U, Invoke, Alex & Olaija - гаранция, че ще се танцува много, дълго и неуморно.

Както "MySound.bg" вече отбеляза, в тазгодишното издание на събитието специално участие ще вземе и един от най-интересните представители на европейската уърлд бийт сценаDJ 99 (Норвегия).

Радио и клубен диджей, продуцент и пътешественик, Guttorm Andreasen a.k.a. DJ 99 е посланик на един свят, в който музиката е официалният и универсален език на планетата. Това е причина в неговите сетове естествено да  съжителстват африкански фънк, колумбийска кумбия, бразилски дръм-ен-бейс, реге от цялата планета, руска ска, балкански брейк бийт и японски дъб.

Още на:

http://www.myspace.com/dj99dj99

http://www.dj99.no

Тъй като между спасяването на планетата и развитието на творческия ни потенциал съществува пряка връзка, организаторите са подготвили уъркшопове, в които може да се включите от 18 ч. в парти центъра:
•    капоейра (бразилското бойно изкуство – танц),
•    въздушна акробатика,
•    жонглиране и пой (въртене на ленти, топки или огън),
•    правене на лампи от хартия,
•    изработване на бижута от отпадъчни материали.

За повече инфо и записвания - www.globalvisioncircle.org

Вечерта ще бъде свободна от цигарен дим, ще има пазар с био продукти, пица и напитки, както и всякакви пособия за жонглиране.

Не пропускайте да се отбиете и при стената за свободно рисуване или да вложите творческата си енергия в подготовка за дрескода на вечерта “Around The World”, приканиха организаторите.

Live Visuals by Annata
Decoration by "The Rain Army"

Начало - 22.30.

Вход: 10 лв. преди 00.00 и 12 лв. след това.

Предварителна продажба на билети - 10 лв. в мрежата на "Тикетстрийм".

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Посолство на Норвегия в София.