Утре е концертът на Гуано Ейпс (Guano Apes) в София.

Последна доза информация преди шоуто:
 
"Групата ще има удоволствието да свири пред претъпкана зала и екзалтирана многонационална публика.

От "Eventim" повтърждават, че билети за концерта са си купили фенове от много страни на Европа: Германия, Чехия, Унгария, Словения, Сърбия, Македония, Гърция. Това е първият концерт от много време насам, за който първите 500 билета се разпродадоха за по-малко от 24 часа, което е рекорд за българска зала.

„Предпремиерното” шоу на Гуано Ейпс, което се състоя на 10 май в Брага, Португалия, без никаква предварителна реклама, събра близо 15 хиляди души, които буквално изригнаха. Поради опасност от безредици концертът беше прекратен половин час предварително и за щастие единствените щети са огражденията на охраната и няколко счупени крайника.

Въпреки подчертаната атмосфера на тайнственост и нежеланието на групата да дава каквито и да било предварителни интервюта, в последните часове дойде информацията, че в София на шоуто ще присъства и гост музикант – китарист, който феновете помнят от концертните участия в най-силните години на групата – 2002–2003.

Пристигна и официално изявление, в което се казва следното: „Ние сме ужасно щастливи да бъдем част от сезона на летните фестивали в Европа и искаме да благодарим на всички, които допринесоха това да се случи: организатори, журналисти и фенове. След като сезонът завърши, групата ще седне на по питие в репетиционната и ще оставим нещата да се случат от самосебе си. Дотогава нека просто да се отдадем на лятото!”

Концертът в София ще започне в 20:00 часа, като подгряващи от българска страна ще бъдат Фийлд, а след това Гуано Ейпс ще забият в продължение на около 2 часа. След концерта, организаторите, съвместно с култовия рок-бар „Строежа” в Студентски град, канят всички на афтърпарти за продължение на вечерта."