Култур Шок "шокираха" българската публика за втори път.

Вторият рожден ден на радио "Тангра Мега Рок" доведе отново в България култовата мултинационална шайка в столичния клуб "Блек Бокс".

Билетите за шоуто свършиха седмица преди провеждането му, но интересът към хартийките остана огромен дори и в деня на концерта.

Над 1000 души все пак успяха да влязат в дискотеката, която вече няколко години успешно се превръща в помещение за метъл издевателства.

Старт на шаренията от балкански ритми, китарен шум и просташко-веселяшки текстове дадоха изпълненията на българските подгряващи банди - Балканджи и Черно Фередже.

С излизането им на сцена публиката побесня и не спря да вилнее в продължение на часове, които минаха като един миг.

Кулминацията, логично, бяха гостите от Култур Шок.

С типичното си харизматично излъчване, лудешки танци и тотално раздаване на сцената, стоплиха душите (и телата) на полудялата фенска маса. Маса, която се люшкаше под ритъма на цигулката и китарите, тарамбуката и страховитото гласище на Срджан, по-известен като Джино Банана.

Много усмивки, много пого, много подскачане и екзалтирани викове. Няколко биса и емоции на поразия! Това се случи на 6 март в "Блек Бокс".

Музикантите показаха нагледно как се прави истински спектакъл, а "Тангра Мега Рок" превърнаха поредния си рожден ден в шумен празник за късметлиите, успели да се доберат до разпродаденото шоу.