Столичната банда Сигарета (Cigaretta) напредва с работата по третия си студиен албум, става ясно от интервю, дадено от идеолога на групата, мистър Vla_Doom, за колегите от "Програмата".

Разговорът разкрива, че понастоящем Сигарета се състои само от две основни съставни части - Vla_Doom (вокали и китара) и Klim_End (бас). Именно те са главните виновници за създаването на "експерименталния" наследник на "14 songS" (2003) и "Pluke" (2005), чието заглавие най-вероятно ще бъде "Loverbotenism".

В записите на песните за албума участват редица небезизвестни гост-музиканти, например барабанистът на Кроуфиш, Божо.

"Говорихме и с Явор Захариев, когото аз много ценя като вокал – още преди Гравити Ко., преди да стане известно лице", споделя Vla_Doom. "Винаги ми се е искало с него да направим нещо. Дадох му демо версии на парчетата и той вече каза, че е измислил пеене за три-четири от тях. Надявам се да се включи и вокалистката на Сноб. Може би ще има и още гости."

Що се отнася до появата на "Loverbotenism", фронтменът споделя: "Искаме да сме пазарно смислени, затова ще го пуснем за даунлоуд срещу някаква скромна сума. На мен вече ми се иска да правим следващия албум, затова ще изкараме "Loverbotenism" по най-бързия и достъпен начин."