След серията приятни събития в летния "Beach Bar By Memento", посветени на екзотични дестинации като Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка, "Глобал Вижън Съркъл" закриват сезона с последна изява и потеглят на изток.

Фокус на събитието този път отново е Куба, а мястото е повече от подходящо, защото "Casa De Cuba" без съмнение е барът с най-автентичната кубинска атмосфера в София.

Купонът е от 20.30 ч. на 21 юли. Вход свободен.

Заглавието „100% Cuban” е израз на желанието на диджеите да ни отведат на музикално пътуване, посветено САМО и единствено на кубинската музика. От първите записи в началото на 20 век до наши дни, „100% Cuban” ще представи музикалната вселена Куба в цялото й ритмично и мелодично разнообразие: сон, болеро, мамбо, румба, ча-ча-ча, гуарача, салса, тимба и кубински джаз.

"Hasta La Victoria Siempre!" ("До победата винаги"!) е често срщан лозунг в Куба. Организаторите смятат, че той е напълно приложим и за техните събития. А какво е победа? Победа е когато сме ЗАЕДНО в атмосфера на вълнуваща музика, позитивна енергия и приятелство, подчертаха те.

"Casa De Cuba" се намира в кв. Лозенец на ул. "Цветна градина" 1 срещу мол - "София Сити център".