За всички, които обичат забавните вечери, наближава едно изключително парти, по време на което зевзеците от Уикеда ще празнуват с голям концерт и много приятели.

Концертът на бандата е обявен в популярния столичен клуб "Маймунарника" в Борисовата градина от 20.00 ч. тази събота, 21 септември.

Мотивираща и вдъхновяваща ги, музиката властва в сърцата на групарите вече 15-та година и ги води към пубертета на творческия им заряд. "Точно 15 години, 6 дни и 19 часа от началото се навършват в 20.00 ч. на 21 септември", поясни с усмивка за MySound.bg китаристът Росен Григоров.

Младежкият дух на Уикеда ще щурее и ще ви владее цяла вечер. Специалният подарък е окончателната версия на парчето "Тинтява 6", на което момчетата подготвят и видео, и което обра овациите на публиката преди няколко дни, когато люляха сцената преди появата на Manu Chao La Ventura.

Изненадите на рождениците не свършват с това. В концерта ще вземат участие още две банди - Aftertaste и 7едем. За тези, които познават Aftertaste добре и следят всяка тяхна изява, знаят, че на живо те са енергиен вулкан и всяка песен от албума им "Grow Up"" го доказва.

Група 7едем ще поднесе своя коктейл от латино, реге, боса-нова, самба, рок и фънк, продължавайки да ни припомня горещите летни вечери. Присъстващите ще чуят и най-новата песен на формацията - "Моето момиче".

Виж клипа ТУК!

Трите банди ще разтанцуват крачетата ви, затова препоръчваме удобни обувки и широки усмивки. Всеки гост на концерта получава безплатно питие (Jack Daniels) на входа, уточниха от управата на заведението.

"Е, не е задължително да се напием, по-ваажното е да се повеселим заедно. И дано времето е милостиво, да не трябват чадъри, а само ти-шърти с тънък, но дълъг ръкав", каза Григоров.