Михаела Филева, Прея и Дивна ще излязат със специална програма на голямата сцена в столичния клуб Mixtape 5 от 21.00 ч. този петък, 26 февруари.

Певиците на "Монте Мюзик" продължават серията тройни лайв формати на популярното заведение. Заявявайки за таланта и новаторския си поглед върху изявите на живо, съпроводени от музикантите си, те ще представят своите красиви и динамични авторски парчета.

Всяка от изпълнителките върви уверено по своя собствен път на развитие през последните няколко години.

Линк към съвместното им авторско парче "Достъп забранен".

Михаела Филева е едно от най-актуалните имена на родната музикална сцена. С хитове като "Когато ти трябвам", "Опасно близки" и самостоятелния ѝ студиен албум "Инкогнито", певицата заслужено завладя челните позиции в родните музикални класации и спечели безусловната любов на публиката.

Линк към парчето от едноименния албум "Инкогнито".

Младата надежда на българската музика, по-известна като Прея, е момичето, което ден след ден доказва, че вроденият талант и неподправеността са ключ към сбъдването на всички музикални мечти. Изпълнителката преплита соул и фънк мотиви, елегантно гарнирани с джаз, латино, реге и хип-хоп, за да създаде характерното си екзотично звучене, което стана любимо и на най-изтънчените музикални фенове. Последният проект на Прея е "Всички наши места" – нежна балада и видео с текст, написан от самата нея, създадени по едноименната книга.

Дивна е най-младото попълнение на Monte Music. Нейният дебютен сингъл "Ти не можеш да ме спреш" (2011) даде старт на успешната ѝ музикална кариера, която изпълнителката с лекота продължава и до днес без компромиси в качеството на новаторската си авторска продукция.

Линк към най-новото ѝ авторско парче "Без въпросителни".

Следете събитието на: https://goo.gl/X4f0bW

Билети в предварителна продажба: 10 лв. в мрежата на Eventim и онлайн: http://bit.ly/1NMgz7F

Препоръчва се предварителното им закупуване заради ограничения брой.

Цена на билетите на вход: 15 лв. (при останала наличност)