58-годишна певица успя да изправи публиката и журито на крака в "България търси талант" снощи.

Чеченката Людмила Йовчева, която от 40 години живее в Котел, завладя всички с изпълнението си на “My Way” на Франк Синатра. След като получи оценките си от селекционната комисия, тя не успя да сдържи сълзите си. Преди да покори сцената Людмила разкри и любопитни подробности за живота си - най-голямата радост в живота й е песента, както и двете й дъщери и двете внучета. А най-тъжният момент – когато убиват майка и в Чечня и тя не могла да я погребе.!

Освен Людмила още един участник изуми журито. Това е Йордан Илиев – 18-годишен ученик от Пловдив. Той шашна цяла България с невероятната си пластичност и комбинация между брейк и кючек. Данчо е самоук – научил се е да танцува из пловдивските дискотеки. Има петима по-малки братя, на които възнамерява да предаде уменията си. Зрителите ще видят отблизо делника на Йордан в епизода утре вечер. Екип на „България търси талант” посети Града на тепетата, за да разбере какво мислят приятелите и съучениците за неговите умения, както и как цялата фамилия Илиеви, състояща се от 21 души, успява да живее в един апартамент.

Не на последно мяско - утре вечер от 21.30 часа в предаването ще бъдат показави повече подробности за зверски пребития Красен – българския Роналдиньо.

След като в продължението на репортажа на „Господари на ефира” стана ясно какви мерки ще предприеме полицията по този въпрос, „България търси талант” ще разкрие какво мислят за случилото се журито, а някои от участниците.