Аборигенският танцов спектакъл Дисънденс (Descendance) пристига в България!

С изяви в 36 страни, Дисънденс са взели участие в значителни световни събития – Олимпийските игри в Сидни, Австралия, Олимпийските културни танци в Сеул, Северна Корея и стотици шоу-спектакли в Америка и Азия.

В Европа пък ги наричат "чернокожите Битълс", защото са "тълпата", която променя градове, донасяйки неща, които никога до сега не са били виждани.

Трупата има постоянни изяви и във високо профилирани събития и фестивали и участия в специално организирани празненства в чест на Далай Лама и кралица Елизабет.

Смайват публиката с неща, които никога не са били виждани преди. Предават историята на тяхната култура, най-древната на този свят. Аборигените не пишат, те разказват – чрез танците, песните и рисунките си.

Дисънденс са носители на много международни отличия.
                   
Спектакълът им ще може да бъде видян в София на 17 октомври в зала 1 на НДК, в Пловдив на 19 октомври - в Панаирна палата 3, както и във Варна на 20 октомври, в ДСК Варна.
                       
Билетите са на цени от 25 до 60 лв. и ще бъдат пуснати в продажба в четвъртък, 25 септември, в мрежата на "Тикетпро" и неговите партньори в страната.