Управата на столичния клуб "Ялта" обяви своеобразно афтърпарти на Solar Summer Festival 2011.

Както MySound.bg огласи, събитието ще представи Марк Найт (Mark Knight) и D.Ramirez (на снимката) в зала "Арена Армеец" довечера.

Обещаният 12-часов маратон ще продължи с шестима от най-добрите български диджеи, които ще се изявят в "Ялта" на 31 декември.

В звездната комбинация на новогодишната нощ участие ще вземат Liubo Ursiny, Хуан Алварез (Juan Alvarez), Nick Nikolov, Valdy, Sono Di Vayo и Deep Laid. Допълнителна зала, много ефекти и специална декорация, вдъхновена от предстоящата година на Дракона, според китайски календар, ще посрещне гостите в заведението.

Билети за двете събития - в мрежите на eventim.bg и ticketstream.bg, както и на бара в клуба.

След суперуспешното тазгодишно издание на най-големия фестивал за електронна музика у нас – Solar Summer Festival, родните фенове могат да очакват поредното парти от световна величина със зимното издание на фестивала - Solar Christmas 2011.

За целта зала "Арена Армеец" ще е напълно преобразена с над 200 кв.м. видеостени, специална декорация и светлинно шоу. Музикалната селекция е поверена на иконата на съвременната хаус музика - Марк Найт, който пристига от Острова с една от звездите на успешния си лейбъл ToolRooms Records - D.Ramirez. По традиция зад пулта те ще са в компанията на българските си колеги Liubo Ursiny и Хуан Алварез. Специални гости на Solar Christmas ще са и два суперробота Kryomаn, които ще разгърнат на сцената могъщата си мутифункционалност – множество LED екрани, 100 MW лазери и специална пиротехническа система, обясняват организаторите.

Гостите на Solar Christmas да очакват много изненади, сред които огромна синя елха, направена от над 500 бутилки Tuborg и специален стайлинг корнер, където екипите на J&B ще преобразят всеки желаещ в актуалните цветове за вечерта-жълто и червено, в унисон с логото на уискито. Фотоекипите на J&B ще увековечат този паметен момент. На място ще бъдат тествани и музикалните способности на гостите в търсене на съавтори за българско клубно парче на проекта City Remix (www.cityremix.bg).

Централният вход на "Арена Армеец" ще бъде отворен в 23 часа.

Solar Christmas ще принесе магията на Коледа в "Ялта" с ексклузивно афтърпарти на Марк сутринта.