Артистите от Ghetto Productions ще се представят за първи път във Видин.

Изявата им е в кино "Никра" от 18 часа днес.

Ghettoman, Мечока, Трафик, Imp и Пикасо обещават мощен саунд със запазената им марка.

Ще прозвучат много от класиките на лейбъла, като видинчани ще чуят и парчета от предстоящия албум на Хората от гетото - "Последният епизод".

Гостите ще получат подкрепа от местните артисти Frutt, Jims, Ypd и Ilegal, които все още държат хип-хоп културата на дунавския град. Освен за ухото, ще има какво за окото: момчетата от Soul Dealerz Crew ще допълнят програмата с брейк денс – точно както едно време.

За съжаление, един от членовете на Ghetto ProductionsG Dogg, няма да участва поради спешна операция, обясниха от лейбъла, но изразиха надежда, че музикантът ще бъде в кондиция скоро.

Както MySound.bg извести, той се обади неотдавна с ново парче - "Мъгла", което е първо от поредицата "Отвориочение" 2. Dogg пусна "Отвориочение"1 преди два месеца, част която може да бъде изтеглена от сайта на лейбъла – www.ghettoproductions.eu.

"Отвориочение" е с политическа насоченост - засяга световните конспирации, политическите игри, генно модифицираните продукти, новия световен ред и много наболели в днешното общество проблеми.