До пролетта, изглежда, има много време, но съществуват варианти да се почувствате, все едно навън пече слънце и пеят птички.

В това могат да ви убедят агентите на доброто настроение Реге Бойс (The Reggae Boys), които готвят необичайно пареща доза реге, ска и денсхол, казаха организаторите на партито.

Ride А Riddim ще се състои в столичния клуб Mixtape 5 от 21 часа довечера.

Предстоящото събитие на тандема Гуава Джели (Guava Jelly) (Ерол Ибрахимов от Уикеда) и Лейзи Фейс (Lazy Face) (Dog War Reggae Blog) е най-мащабното им парти досега.

Джамбурето - с препоръчителен дрескод от неделни къси панталони, хавайски ризи, широки усмивки и студени бири, ще включва очаквано голямо количество ямайска музика. Ще я допълва любезното съдействие на вокално-инструментален ансамбъл Уикеда (Wickeda), който лизингово е отдал цялата си брас секция за  духова и одухотворена джем сесия.

Живи изпълнения, разбира се, обещава и Гуава Джели, а в репертоара, който е подготвил, присъстват песни на Уикеда, както и популярни (и не толкова популярни) хитове.  

Лейзи Фейс пък ще върти ямайски плочи, докато ни се завие свят, допълниха организаторите. По време на цялата вокална, винилна и инструментална програма микрофонът ще бъде отворен и всеки ще бъде свободен да покаже умения... поне докато охраната не помогне на най-безнадеждните.

Не на последно място - тематични филми ще се прожектират през цялата вечер.

Mixtape 5 е в подлеза под Моста на влюбените, НДК.

Вход – 5 лева.

До полунощ момичетата ще влизат безплатно.