[акорд:еон] - представление за идиофонични точки, e интригуващото събитие, което ще се състои Нова театрална зала (СУ, Ректорат) от 19 часа довечера.

Акорд: Веселка Тончева, Андрония Попова, Fragile; Димитър Кенаров, Мария Калинова, ВБВ и Камелия Спасова; Спартак Йорданов и Ралица Тонева.

Вход свободен.

Това е музика от големи акордеонни мехове, прекъсвана от гласове, поезия и дишане с цяло тяло: всеки за себе си и всички към другите. Този път мелодиите са нови, текстовете – непубликувани, а част от хората на сцената – различни. Представяме си, че тези самозвучащи точки са разпънати между хармонията и вечността. Елате в това "между", за да чуете точкуване, репетативна музика, преплетени теми, атоналност, малко сарказъм и, разбира се, произведението "психоцирк". Всички сме на колелото, а пък то се върти наобратно И запомнете: "който се изгуби, не се намира…", обясняват организаторите.

Това е музика от големи акордеонни мехове, прекъсвана от гласове, поезия и дишане с цяло тяло: всеки за себе си и всички към другите.

Глас: Андрония Попова

Акордеони: Веселка Тончева, Fragile

Текстове: Димитър Кенаров, Мария Калинова, ВБВ и Камелия Спасова

Визуална среда: Спартак Йорданов и Ралица Тонева

Изявата е със съдействието на Културния център към СУ "Св. Климент Охридски".