Певицата Аксиния влезе в ролята на модел в изложбения салон на мол "Галерия Пловдив", за да представи последните творения на Антония Димитрова, дизайнер и собственик на пловдивската модна къща "Илтокони".

Над 200 ВИП-личности от цяла България аплодираха манекенската и изява, както и изпълнението и на световни хитове по време на ревюто по случай 15-годишния юбилей на емблематичната родна марка.

Топмоделът на "Визаж" Виктория Джумпарова откри модното шоу със спорно–елегантен тоалет в бяло. Тя ще бъде следващото лице в каталога на  "Илтокони". Мис България 2010 Ромина Андонова за първи път се появи на пловдивска сцена и показа своята перфектна форма и професионализъм. Тя лично поздрави дизайнерката и двете заедно духнаха свещите на празничната торта на коктейла след модния парад. Над 100 тоалета в няколко творчески теми бяха представени и от топмоделите на "Ивет Фешън" Емилия Дренкова, Елизабет Йовчева, Розмари Тишер. Колекцията за 15–годишнината от основаването на модната марка е кръстена на дизайнерката Антония Димитрова. Изявата впечатли гостите с разнообразие от материи, цветове и линии. Дрехите отново са предназначени за млади и смели жени, които искат да изглеждат секси и интересни. Дизайнерката набляга на ярките цветове и материи от памук и фино трико. Силно впечатление направиха тоалетите в тигров десен, които представят жената в един по-атрактивен имидж.

Поп-фолк певицата Цветелина беше специален гост на юбилея. Тя изрази своето предпочитание към марката "Илтокони" и посвети новата си песен "Фабрика за мечтатели" на Антония Димитрова.

Момичетата от балета на Слави Трифонов пък проследиха шоуто от първия ред. Димитрова е официален дизайнер на балет Магаданс. Топмоделът и досегашно лице на логото - Емилия Кушвалиева, и друг топмодел на "Визаж" - Роси Черногорова, дойдоха на ревюто с децата си, но само като зрители.