Аксиния засне фотосесия за новия брой на сп. "Motor Show".

Три в едно, убийствено добра комбинация. Не, не става въпрос за поредната Ъпсурд-на ситуация в България или реклама на кафе, а за една изключителна фотосесия, която Аксиния засне за новия брой на изданието", обяснява главният редактор Пламен Георгиев.

"По време на представянето на луксозните италиански яхти "Baia" на марината в “Слънчев ден” във Варна бяха акостирали и два от екзотичните спортни автомобили в света. Тай като екипът на списанието не успя да избере своя любимец, новият брой излиза с две различни корици - с "Pagani Zonda Roadster F" и "Koenigsegg CCX", допълва той.

Константната величина е сексапилната Аксиния, която съвсем наскоро лансира четвъртия си сингъл след “Да те обича като мен”, “Аз знам” и “Ваву”. В “Пепеляшка от градаАксиния играе ролите на “зубрачката” и на “скъпото момиче”. Естествено историята е с хепиенд. Мечтата на “зубрачката” да се превърне в красиво и сексапилно момиче се сбъдва. Тук се намесва и екипът на "Motor Show", който организира фотосесията с двата автомобила, оценени на обща стойност от 1 630 000 евро.

Общата мощност на "Pagani Zonda Roadster F" и "Koenigsegg CCX" е 1456 конски сили.