Албена Михова ще се включи в турнето на "Пълна лудница" не само като актриса, но и като певица, заедно с Тома от "Мюзик Айдъл", информираха от продуцентите на предаването "Глобъл вижън".

Двамата бяха един от най-обичаните дуети във втория сезон на "Великолепнаташесторка ". Пънк легендата Кольо Гилъна също ще забие най-популярните си парчета. Звездите на "Пълна лудница" подготвят и още изненади, свързани с музикалната част на турнето. Репетициите вече започнаха, след като всички актьори се прибраха в София, за да подготвят заедно уникалното шоу.

Част от сумата от продажбата на билети ще отиде в помощ на малкия Теди, детето на Соня Спасова от вестник "Труд". Двамата заедно се борят повече от година с коварната болест, от която страда 6-годишният Теди.

Продажбата на билети за първото национално турне на "Пълна лудница" вече тече с пълна сила. Това се случва в интернет, но желаещите могат да си закупят и от партньорската мрежа на разпространителя (ticketstream.bg). Повече информация за това, както и всичко по темата, може да се открие и на официалната страница във Фейсбуук - "Бекъма - президент! Пълна лудница" на турне", където бавно, но сигурно започват да се трупат фенове в подкрепа на най-неочакваната кандидатура за президент.

Неочаквана… но въпреки това има хора, които я приемат насериозно. Според анкета, проведена от Darts News, Жоро Бекъма убедително води пред Меглена Кунева и Ивайло Калфин и прогнозите са за балотаж с кандидата на ГЕРБ!Турнето стартира от пловдивския летен театър на 23 и 24 август, а ще завърши в Русе на 1 и 2 септември.