Алекс и Влади от втория сезон на X Factor ще отпразнуват пълнолетието си с шумен купон в столичния клуб "Брилянтин" от 23.00 ч. днес.

Атрактивните близначки са се заели с организацията на събитието още преди няколко седмици. Сред поканените гости са членовете на журито на X Factor Станислава Армутлиева, Мария Илиева, Любо Киров, Велизар Соколов-Заки, както и по-голямата част от участниците в предаването.

Момичетата очакват и някои от родните звезди на музикалната сцена -  Графа, Криско, Бобо, Орлин Павлов и артистите на "Вирджиния Рекърдс" – Ангел и Моисей, Рафи и Pavel&Venci Venc.

Алекс и Влади са подготвили и кратко вокално шоу за гостите си, което обаче пазят в тайна. Ще има торта,  изненади и подаръци.

Къдрокосите сестри бяха сред първите напуснали втория сезон на X Factor за голямо учудване на сериозната им фен база, натрупана от началото на предаването и продължаваща да расте и след тяхното излизане от него.

Въпреки тяхното неочаквано излизане, те се чувстват повече от добре като част от непрекъснато растящото голямо семейство на "Вирджиния Рекърдс".