Алиша Аджанет Диксън (Alesha Dixon) събира банда, с която да изнася концерти предимно в държави, където не е пяла досега.

"Най-малко пет души, като аз не се броя", признава вокалистката, която е започнала работа по следващия си албум. Предишният ѝ диск е хитовият "The Alesha Show" (2008). Той изстреля 3 пробивни сингъла, следващият е "To Love Again".

"Две китари, бас, барабани и кийборди, с които да си партнирам. Може да не записваме нищо, ама така - да рокясаме заради купона", пояснява изпълнителка, форсирала кариера от ар-ен-би проекта Мис-тик (Mis-Teeq) в началото на 90-е.

"Имам идея за няколко безобразни кавър версии по Салт Ен Пепа", доверява знойната красавица, като припомня, че първият албум, закупен лично от нея невремето, е сингълът "Push It" (1986) на Салт Ен Пепа (Salt' N Pepa).

"Ще ми се да предложим и малко реге", продължава тя. Кръвта вода не става - баща ѝ е от Ямайка.

"Майната им на баладите - те са за дъртите вокалистки, а аз мисля да остана дълго време млада", пояснява анличанката, която отпразнува на 7 октомври своя 31-и рожден ден в Уелуин Гардън Сити, Великобритания, където е родена.

"Предпочитам музикантите, с които се събера сега, да останат с мен дълги години. Дотолкова поне, че като пораснат четирите ми деца, които искам да имам някога, да поемат от тях щафетата", казва сексапилната Алиша, маниачка на тема спорт.

Освен със своите парчета, красавицата нашумя напоследък с това, че предложи за продан булчинската си рокля в eBay за 7 500 паунда,  определена като англичанката с най-сексапилни крака, и от романса си с Джон Карю, нападател на "Астън Вила", когото натири след връзка от по-малко от 2 месеца.

Алиша бе съпруга на МС Харви, бивш член на Соу Солид Крю (So Solis Crew), тъй като той ѝ тури рога с нейната дружка Джавин Хилтън.

Сетне се забърка за кратко със Свен Горан-Йохансон, главен мениджър на "Манчестър Сити", припомня пресата на Острова.