Утре вечер в риалити епизода на "Dancing Stars" зрителите на "bTV" ще видят всичко най-интересно, случило се зад кулисите на шоуто през изминалата седмица – от репетициите на звездите до неудобните реплики между тях.

За феновете на шоуто са предвидени екслклузивни кадри от участието на Лили Иванова и Васил Найденов, а Алисия през сълзи ще коментира отпадането си и ще поиска да продължи да танцува.

Днес в предаването "Тази сутрин" гостуваха водещият Тодор Колев и първата двойка отпаднали - Алисия и Атанас Гендов. Поп-фолк певицата призна, че много е искала да остане в "Dancing Stars", но уважава решението на публиката, която е предпочела една от най-любимите български актриси - Аня Пенчева.

Двамата с Наско заявиха, че ще стискат палци на Орлин (eкс- Каффе) и неговата партньорка Яна, която всъщност е половинката на Наско. Алисия сподели, че смята да взима уроци от Наско в бъдеще, защото обича тези танци още от малка.

Тя добави, че може и да направи клип с изпълнение на ча-ча и танго с 16-кратния шампион.

Самият Атанас пък ще се върне в Италия, където тренира от 12 години. Той е  убеден, че двойката на неговата половинка ще спечели надпреварата.