Eкипът на "FeelMe Crew" изненадва феновете си с нова щуротия – "Soundtrack Party – All That Jazz".

Съвпадението с Деня на независимостта на една известна северноамериканска държава не е никак случайно  - след 20.15 ч. в парка пред Театралната работилница „Сфумато“ днес ще прозвучат десетки любими мелодии от американски филмови ленти, които си заслужава да си припомним. Удоволствието ще е пълно, ако донесете със себе си добро настроение и нещо за пиене, обявиха организаторите.

Инициатори са младите творци Ангел Радев, Андрей Чернев, Катерина Ламбринова и Ясен Василев. Поканен да дирижира партито е DJ Drippy, чието име се чува все по-често напоследък - миксира ударно джаз и хип-хоп. Организаторите ще вкарат феновете в джаза с най-интересното от филмовата, анимационната и т.н. сериална музика. "Open Air Soundtrack PartyAll That Jazz" e събитие, насочено към всички любители на седмото изкуство.

Меломани и киномани ще се срещнат, за да участват в един необикновен пърформънс – "Игра на филми", раздвижен от живата статуя и мим Владимир Богатинов. Черешката на партито ще бъде живото изпълнение на култови филмови композиции от Бояна Желязкова – цигулка (добре познато лице от група Аявис (Ajabez) и Ангел Радев – укулеле.

Вход свободен.

"Feelme Crew" работят в сферата на киното, телевизията, рекламата  и организацията  на музикални събития. Основната цел на екипа е да държи високо летвата на доброто настоение.

"Feelme Crew" обединява мотивирани професионалисти в своята област, участвали в множество успешни проекти: филмови, телевизионни и музикални продукции.