Ани Лозанова излиза от клубовете, където се подвизаше в последните 8 години.

Вокалистката е готова с нов албум. "Miracle" - подписан като Ани Ло Проджект (Ani Lo. Project), ще бъде представен с концерт в клуб "Рок тетър", разположен в партера на столичната зала "Фестивална", от 21.00 на 25 март, научи MySound.bg от фронтдамата.

"Правя стилов завой накъм готик и метъл с прог и симфонични елементи. Вдъхновена съм от Уитин Темптейшън (Within Temptation), но звученето на нашия бенд не копира образци", поясни Лозанова.

"Мечът от обложката към диска е на Фънки", допълни тя.

В състава й са барабанистът Коси Ди (Kossy D, Косьо Динев), който въртя палки в нейния дебют "Огледало" (2002); Калин Жечев (клавишни); Владо Тодоров (китари) и басистът Страхо Булянски.

"В началото на 2010 великият певец и композитор Йън Пери ни подаде ръка, като се превърна скоро в наш музикален продуцент и гуру", разказва Ани. С негова подкрепа се раждат 10 пиеси, плюс готик кавър на Майкъл Джексън *(Michael Jackson). Името на парчето обаче е тайна засега, ще стане ясно на място по време на концерта. Съпорт на Ани Ло Проджект ще бъдат атрактивните дами от струнен квартет Стрингc (Strings).

На този светъл празник - Благовещение, албумът ще бъде издаден в Германия за територията на Западна Европа. Приходите от концерта у нас ще подкрепят кампанията на радио "Меджик FM" - "Приказка без край", целта на която е закупуване на апарат за ранна диагностика за онко-хематологичната детска болница кампанията (СБАЛ).

Ани Лозанова проби още с първото си парче "Не мога да заспя" в тандем с Митко Кърнев от D2 през 1998.
 
"Агресията винаги се е таяла в мен. Пеенето и подходящата музика са начините тя да излезе наяве. Разбрах го, когато в трети клас си записах първата касета - беше на Айрън Мейдън (Iron Maiden). Не съм им събирала албумите, но много ги слушах покрай една стара компания. Тогава бях истинска метълка. Явно още оттогава имам нуждата да съм близо до метъл, защото сега другата ми мания е залата с уреди за бодибилдинг. Метълът винаги ще е част от душата ми", призна певицата тогава.

Тя никога не е лъгала.