„Не му го вдигам на Енрике, той много трудно се възбуждаше от мен напоследък. На първо време отказа да спим заедно в едно легло, спря и да ми обръща внимание – и като на човек, и като на жена. Вярвам, че не съществува дама, която да приеме равнодушно подобно пасивно поведение”, казва Анна Курникова.

Бившата тенисистка е решила – този път наистина!, да сложи край на отношенията си с Енрике Иглесиас (Enrique Iglesias).

Сексапилният изпълнител пък все още не може да повярва, че неговата приятелка е в състояние да го напусне. Въпреки че преди два месеца русокосата спортистка индикира подобен ход, като категорично отказа да се омъжи за него.

„Животът тече толкова бързо – направо не зная кога и как изминаха последните десет години, те са ми като бяло петно. Искам да се наслаждавам на малките радости в живота, но не за сметка на бъдещето: желая семейство - съпруга, дом и деца. Само че по-нататък. Моят дядо е човек, който знае как да живее. Той стана татко на 92 години”, коментира музикантът за „Фимейл Фърст”.

„Преди време Анна сподели, че съм само момче, с което тя би излизала няколко години, но не и да свие семейно гнездо; че все някога ще си тръгне от мен. Ето:
този ден най-вероятно е настъпил. Тя едва ли има проблем да си намери съпруг”, допълва Кико от Пуерто Рико.

Двамата движат от 2002, като дълго време криеха връзката си.