Инди рок групата Kensington, Betsy Larkin, Mr. Probz, Angel Taylor, Eric Vloeimans и Cimo Fränkel ще участват в шоуто Armin Only Embrace, обявено в столичната зала "Арена Армеец" навръх Деня на София - 17 септември.

Изпълнителите са познати от последния албум на Armin van Buuren, дал  заглавието и на спектакъла - "Embrace". Той бе представен на световно турне, преминало през Амстердам, Гданск, Дубай, Мелбърн, Сидни, Марбеля, Минск, Мексико... Датата на премиерата у нас е избрана специално след консултации с партньора на Armin Van Buuren в България - клуб "Ялта". Удостоеният 5 пъти с наградата за най-добър диджей в света обещава шестчасово зрелище.

Шоуто Armin Only Intense, провело се преди 2 години, беше напълно разпродадено и промени изцяло представите на родната публика за концертите и партитата. Съчетанието между акробати, музикални групи, солови артисти и един най-добрите диджеи в света се оказа незабравимо изживяване за над 11 000 зрители. Очакванията са шоуто в Деня на София да е още по-цветно и зрелищно. Продукцията, която вече се подготвя, е най-голямата, посещавала родните ширини. Екипът, разработил шоуто Embrace, стои и зад продукциите на Muse и AC/DC от последните им турнета, както и зад проектите на Cirque Du Soleil. Сцената е толкова голяма, че ще заема почти половината от терена в залата, което ограничава капацитета, съответно - и броя на билетите. За първи път у нас за подобно шоу се предлагат и запазени места в седящите сектори в "Арена Армеец".

Билети - в бензиностанции OMV, билетен център НДК, клуб "Ялта" и онлайн на Eventim.bg.

Събитието е 16+. Лица под 16 години няма да бъдат допускани. Ненавършилите 18 години, но навършили 16 години, трябва да бъдат придружавани по време на цялото шоу от пълнолетен родител или роднина.