Ароматизирани свещи ще осветяват гримьорната на сър Том Джоунс преди концерта му у нас.

Както MySound.bg извести, 73-годишният изпълнител от Уелс е щастлив да се върне на българска сцена, представяйки своя последен си албум и досегашните си хитове в зала 1 на НДК на 30 октомври.

Тъй като при предишното си посещение в България Том Джоунс не е имал достатъчно време да разгледа София, този път гостът смята да компенсира с цял почивен ден преди концерта. Певецът е помолил местния промоутър да му организира специална програма, включваща най-интересното от столицата.

Въпреки огромния си талант и невероятна музикална кариера, сър Том Джоунс се оказва съвсем непретенциозен. Нещата, на които държи по време на престоя си в България, са бутилка безалкохолно шампанско и плато сирена. Екипът му пък ще се подкрепи с прясно изцеден портокалов сок, българска бира и френски вина. Важна част от условията на звездата и неговия екип са кофи за разделно изхвърляне на отпадъци и пълно отсъствие на цигарен дим.

Чрез възхитителна поредица от хитове като "What’s New Pussycat" и "Delilah" през 60-те, "She’s A Lady"” от 70-те, "Kiss" от 80-те и "Sex Bomb" от 2000, Том Джоунс просто не е слизал от сцената, поддържайки завидната си популярност.

Съвсем наскоро той доказа таланта в своя 40-ти албум "Spirit In The Room", който звучи също толкова съвременно, колкото и най-новите дискове на по-младите с половин век артисти. Проектът е колекция с кавъри на песни на Пол Макартни, Боб Дилън, Пол Саймън и други, чрез които сър Джоунс желае да отдаде дължимото на най-уважаваните от него творци. Самият Том споделя "Това беше една чудесна възможност да работя с някои от техните песни".

Билети за концерта на Том Джоунс в зала 1 на НДК - в мрежата на Еventim, включително "Германос", "Пикадили" и "Техномаркет".

Онлайн: на www.eventim.bg

Повече инфо - на:
www.becbg.com