След летящия старт на новия сингъл на Атанас Колев "Обещавам", който събра стотици хиляди гледания дни след своята премиера, любимецът на тинейджърите избра първия учебен ден за среща с феновете му в София.

Почитателите на изпълнителя ще могат да се срещнат с него, да получат автограф и да се снимат с идола си в книжарница Ciela на булевард "Витоша" от 13.00 ч. на 15 септември.

Датата със сигурност ще е паметна за Атанас Колев. В Благоевград вечерта той ще представи за пръв път на живо "Обещавам" пред публиката на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. "Много се вълнувам, песента е много лична за мен. Емоцията, която ме накара да я напиша, беше силна и истинска. Много се надявам публиката да я оцени и да ѝ хареса", признава Наско.

Турнето продължава с грандиозен финал в София на 18 септември. На фен-срещата ще има специален щанд с тетрадки с лика на Атанас Колев, върху които почитателите му ще могат да получат автограф.

Луксозните тетрадки, които се превърнаха в задължителен аксесоар за учениците, се продават в книжарници Ciela в цялата страна и онлайн на www.ciela.com.